ANVÄNDNINGSVILLKOR

Senast uppdaterad: 2024-04-13

Läs dessa användarvillkor (”villkor”,” användarvillkor”) noggrant innan du använder https://jerkpming.info webbplats (”tjänsten”) som drivs av Trädgårdsblogg (”oss”,” vi ”eller”vår”).

Din tillgång till och användning av Tjänsten är villkorad av att du accepterar och följer dessa villkor. Dessa villkor gäller för alla besökare, användare och andra som har tillgång till eller använder tjänsten.

Genom att komma åt eller använda Tjänsten godkänner du att vara bunden av dessa villkor. Om du inte håller med någon del av villkoren kan du inte komma åt tjänsten.

Länkar Till Andra Webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser eller tjänster som inte ägs eller kontrolleras av Trädgårdsblogg.

Trädgårdsblogg har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för, innehåll, sekretesspolicy eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster. Du bekräftar vidare och samtycker till att Trädgårdsblogg inte är ansvarigt eller ansvarigt, direkt eller indirekt, för någon skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller tillit till sådant innehåll, varor eller tjänster som är tillgängliga på eller via sådana webbplatser eller tjänster.

Vi rekommenderar starkt att du läser villkoren och sekretesspolicyerna för alla tredje parts webbplatser eller tjänster som du besöker.

Ansvarsfriskrivning

Din användning av tjänsten sker på egen risk. Tjänsten tillhandahålls ”i befintligt skick” och ”I BEFINTLIGT SKICK”. Tjänsten tillhandahålls utan garantier av något slag, vare sig uttryckliga eller underförstådda, inklusive, men inte begränsat till, underförstådda garantier för säljbarhet, lämplighet för ett visst ändamål, icke-intrång eller utförande.

Tillämplig Lag

Dessa villkor ska regleras och tolkas i enlighet med svensk lag utan hänsyn till dess lagvalsregler.

Vår underlåtenhet att genomdriva någon rättighet eller bestämmelse i dessa villkor kommer inte att betraktas som ett avstående från dessa rättigheter. Om någon Bestämmelse i dessa villkor anses vara ogiltig eller ogenomförbar av en domstol, kommer de återstående Bestämmelserna i dessa villkor att förbli i kraft. Dessa villkor utgör hela avtalet mellan oss angående vår tjänst och ersätter alla tidigare avtal vi kan ha mellan oss angående tjänsten.

Förändring

Vi förbehåller oss rätten att, efter eget gottfinnande, ändra eller ersätta dessa villkor när som helst. Om en revision är väsentlig kommer vi att försöka ge minst 30 dagars varsel innan nya villkor träder i kraft. Vad som utgör en väsentlig förändring kommer att bestämmas efter eget gottfinnande.

Genom att fortsätta att komma åt eller använda vår tjänst efter att dessa ändringar har trätt i kraft godkänner du att vara bunden av de reviderade villkoren. Om du inte godkänner de nya villkoren, vänligen sluta använda tjänsten.

Kontakta Oss

Om du har några frågor om dessa villkor, vänligen kontakta oss.